A  díszcsomagolásról  általában

Az ajándékozást az teszi teljessé, az ünnepi alkalmat pedig még emlékezetesebbé, ha az alkalomhoz illő díszcsomagolást adunk az ajándékhoz.  Ha a dísztasak, csomagoló és az díszdoboz harmonizál egymással, az a rendkívüli figyelmesség jele.

Díszcsomagolás nagykereskedésükben olyan széles kínálat kialakítására törekedtünk, hogy megrendelőink ne csupán modern csomagoló anyagok közül válogathassanak, hanem a megajándékozottak nemének és életkorának valamint stílusának megfelelő díszcsomagolással is ki tudják szolgálni vevőiket.

Díszcsomagolóink kínálatának kialakítása során elsődleges szempont a széles választék létrehozása, hogy mind a nőknek és férfiaknak, mind a fiataloknak és időseknek szánt ajándékokhoz tudjanak megrendelőink választani megfelelő díszcsomagolást.

Irodaszereink között gumis mappát, füzetboxot, gyűrűs mappát és fém csiptetővel ellátott felíró táblát ajánlunk változatos designnal. Mindenki megtalálja azt a mintát nálunk, amivel megszínesítheti az irodai vagy az iskolai hétköznapokat.

Dísztasak kínálatunkban megtalálhatók az évszakoknak megfelelő designok, a férfiaknak és nőknek tervezett minták, valamint a gyerekeknek való karaktereket ábrázoló tasakok.  Díszdobozaink elegáns, dekoratív megoldást nyújtanak az ajándékok csomagolásához legyen szó  csak egy gyűrűről vagy esküvői ajándékról. A különböző méretek lehetővé teszik, hogy az ajándéknak legmegfelelőbb díszcsomagolást válasszuk.

 


 

Irodaszerek

Népszerű széles választékunk sikerének egyik oka az, hogy az adott mintából beszerezhető valamennyi általunk forgalmazott irodaszerféleség:  az irodaszerek kollekciókban kaphatók, melyekben egy dizájnból négyféle terméket – gumis mappát, füzetboxot, gyűrűs mappát és fém csiptetővel ellátott felíró táblát is gyártunk.

A Laufer díszcsomagolás nagykereskedésben irodaszer kollekcióinkat úgy terveztük, hogy színt vigyenek az irodai életbe, a diákok iskolai hétköznapjaiba, de a látványos, tetszetős dizájnoknak köszönhetően kiválóan alkalmasak termékeink ajándéknak is, ha praktikusan használható tetszetős meglepetést keres.

A már jól ismert és kedvelt termékek mellett díszcsomagolás nagykereskedésünkben kínálatunk folyamatosan újabb cikkekkel, termékcsaládokkal bővül. Partnereink sokéves bizalma folyamatosan arra sarkall minket, hogy korszerű és naprakész szortimentet alakítsunk ki a Megrendelőink igényeinek megfelelően. 

Az irodaszereket keressék partnereinknél!

 


 

Dísztasakok minden alkalomra

A dísztasakok annak köszönhetik népszerűségüket, hogy nagyon gyorsan lehet elegáns külsőt adni az ajándékoknak a legváltozatosabb designokkal. Különleges és dekoratív dísztasakok gyártójaként arra törekszünk, hogy minden ünnephez minden alakalomhoz minden életkorhoz változatos hangulatokat kifejező dísztasakok közül tudjanak választani díszcsomagolás nagykereskedésünkben. Változatos méret és forma választék jellemzi kínálatunkat, amit az extra kiegészítőkkel mint pl. a zsinór, vagy szalag fül, a fóliázás még különlegesebbé igyekszünk tenni.

Törekszünk arra, hogy ha egy design népszerű abból készüljön a teljes termékcsalád: ajándéktasak, dísztasak, csomagolópapír, díszdoboz.  Készítünk könyvajándékok és borok díszcsomagolásához  is különleges méretű dísztasakokat.

Ha a kedves és nem mindennapi ajándékokat nem csak dísztasakban adjuk át, hanem a hozzá illő díszdobozba  is betesszük ajándékunkat, a hangulat még meghittebb az ajándék kibontásakor. Vagy a hagyomány kedvéért csomagolható az ajándék a Laufer díszcsomagolás nagykereskedés hangulatos csomagolópapírjaiba is.