laufer diszcsomagolas partnere A Pirex évek óta a Laufer diszcsomagolas partnere. Beszállítóként, mintáikat legyártó kivitelezőként állunk megbízható kapcsolatban egymással.
   
Megrendelőink között szerepel több üzletlánc - köztük a GRoby is. Díszcsonmagolás és ajándéktasakok, ajándékdobozok főleg, amiket mi szállítunk az áruházakba. laufer diszcsomagolás üzleti partnerei
   
laufer diszcsomagolas partnere A magyar termékek forgalmazójaként minket választott a CBA üzletlánc a papíráruk beszerzési partnerének - szalvéták, zsebkendők és persze az ajándéktasak.
   

Büszkék vagyunk arra, hogy hosszú évek óta a Cardex partnerei vagyunk. Kreatív feladatok elé állítranak bennünket, mi pedig megbízható teljesítésünkkel vívtuk ki ezt a megtisztelő partnerséget.

laufer diszcsomagolas partnere
   
Ennek a régi ajándék- és dekorációs boltnak szintén szereplünk gazdag és színes kínálatában. Tasakjaink, ajándékdobozaink így rengeteg turistához is eljutnak.
   
A Libri szintén a Laufer diszcsomagolas partnere 2012 óta. Beszállítóként, mintáikat legyártó kivitelezőként kreatív feladatok elé állítanak bennünket, mi pedig megbízható teljesítésünkkel szolgáljuk ki partnereinket.
laufer diszcsomagolas partnerei
   
laufer diszcsomagolás üzleti partnerei
A professzionális közönséget kiszolgáló Nyomell dinamikusan fejlődő partnerünk. A nekik beszállított termékkör: díszcsomagolás és irodaszerek.
   
A Green Papír a világ legnagyobb gyártóinak termékeit forgalmazza. Szintén egyik büszkeségünk, hogy a széles termékpalettán mi gyártjuk a Green Papír díszcsomagoló- és ajándéktasakjait, valamint irodaszerekben is beszállítóik vagyunk.